Select Page

balads.ch – Rrejti Digital Prim  

Kontakti juaj për shfaqje dixhitale dhe fushatat e performancës në një mjedis premium. Portalet e lajmeve nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia Veriore janë në dispozicionin tuaj!

Fragment i rrejtit balads digital

Përqafim i madh, 1 Personi kontaktues

Balads është pika juaj e kontaktit për të hyrë në inventar të kontrolluar, të pastër reklamues nga gazetat e reja të Ballkanit dhe për të qenë në gjendje të punoni me standardet zvicerane.

Fushatë Display

Fushatat e shfaqjes ose të markës janë thelbësore për një kompani të suksesshme ose një produkt të vetëm dhe janë pjesë e çdo planifikimi të marketingut. balads ju ofron grupeve të synuara një mjedis të drejtë për vendosjen e banderolave ​​tuaja reklamuese dhe Viedeos në të gjitha pajisjet digjitale.

Fushatë Perfomance

A janë fushatat tuaja të lidhura me një qëllim përmbushjeje? Ne do të ishim të lumtur për të diskutuar me ju mundësitë që ofron Neztwerk tonë për fushatën tuaj. Ju lutemi të mbani në mend se një veprim tërheqës Call 2 është i detyrueshëm për fushatat e performancës. Cilësia e C2A renditet sipas baladave.

Gjenerata e plumbit

Kjo mundësi është gjithashtu e mundur në rrjetin tonë. Ndryshe nga disa konkurrentë, këtu nuk ka çmim standard. Çdo fushatë, duke përfshirë procesin e plumbit, vlerësohet individualisht dhe çmimi përcaktohet në përputhje me rrethanat.

Fushatë Mobile

Natyrisht, rrjeti ynë është gjithashtu i disponueshëm celular dhe të gjitha fushatat ofrohen përmes të gjitha pajisjeve. Natyrisht, vetëm pjesa e lëvizshme e rrjetit tonë mund të rezervohet për flamurin ose fushatën tuaj video

Email

Na dërgoni një mesazh

Zyrë Cyri

Holzwiesweg 9
8047 Zurich